Other languages:

Next events

No events

Subscribe to newsletter

Partnereink:

Húszas Klub

Rhino Marketing Kft.

Huszas Klub csapata

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fblogo
youtubelogo
emaillogo

Our visitors:

We have 96 guests and no members online

fontos

Ruha- és cipőviselet az órákon


Különböző órák eltérő viseletet igényelnek:
Reggaeton óráimon szeretném ajánlani, hogy kényelmes, sportos ruházatban legyél, sportolásra használt cipőben, hiszen egy dinamikus, intenzív mozgásokkal teli táncról van szó. Kis méretű törölköző is hasznos. A folyadékpótlás elengedhetetlen, hogy energiád szinten tudd tartani az egész óra folyamán.
Zouk és Salsa órákra javaslom, hogy olyan öltözékben legyetek, amit egy hétköznapi buliban is viseltek.
Lányoknak Kisebb vagy magasabb sarkú cipő a kényelmesség határán belül, valamint a szoknya viselete is előny.
Fiúknak kényelmes, de nem túl sportos öltözetet ajánlok.


Minden órára vonatkozik, hogy váltócipő kötelező az esős napok miatt, valamint a baleset elkerülése végett. Az órákon mindenki saját felelősségre vesz részt, a balesetekért a tánciskolának és a helyszínnek sem áll módjában felelősséget vállalni.


Tanfolyamok


Óráim egységesen 90 percesek. Egy tanfolyam 4 alkalmat jelent, ami nem jelenti azt, hogy nem tudsz részt venni, amennyiben a négy alkalom valamelyikén nem tudsz megjelenni. Lehetőséget adok 3 és 2 alkalmas bérletek, alamint 1 alkalmas jegy megvásárlására is, hogy időbeosztásodhoz rugalmasabban igazodjak. Fontos, hogy a 4, 3 vagy 2 alkalmas bérletedet, az adott tanfolyam alatt használd fel, későbbi időpontra nem áttehető.


Jelentkezés, regisztráció


A tanfolyamokra jelentkezni, regisztrálni interneten keresztül (az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre küldött e-mail útján) vagy személyesen órakezdéskor tudsz. A bérlet- vagy az óradíj megvásárlására az első óralátogatásod előtt kerül sor.


Szeretnél egy órán csak néző lenni?!


Amennyiben egy általad nem ismert tanfolyamra vagy kíváncsi, de bizonytalan vagy, és szükséged van egy első benyomásra, gyere el, helyezd magad kényelembe és nézd meg az órát ingyenesen.